За два місяця 2016 року страхувальники Нікопольського регіону сплатили майже 60 мільйонів гривень єдиного внеску

09 мар, 11:10

Уніфікація та зниження ставки єдиного внеску до 22 відсотків, скасування внеску, що утримувався із заробітної плати в розмірі від 2 до 6,1 відсотка, стало одним з важливих кроків, покликаних покращити умови ведення бізнесу.

Результати таких новації роботодавці відчули уже в січні поточного року, адже вони дозволили заощадити чимало коштів для ведення бізнесу. Зниження навантаження на фонд оплати праці надає можливість роботодавцям підвищити заробітну плату для своїх працівників, вчасно та в повному обсязі сплачувати податки до бюджету.

Так, вже з початку 2016 року господарники Нікопольського регіону забезпечили надходження до казни 59,6 млн. грн. єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Планові показники виконано на 103,6 відсотка.

«Позитивом зниження навантаження на фонд оплати праці є можливість роботодавців збільшити оплату найманим працівникам. З іншого боку такий стабілізуючий фактор передбачає легалізацію трудової зайнятості, що в сукупності матиме позитивні наслідки для бюджетування та соціального захисту працюючих», - підкреслив перший заступник начальника Нікопольської ОДПІ Володимир Малиновський.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/205123.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua