Автостанція «Південна» ДП «Київпассервіс» долучилась до деклараційної кампанії

11 мар, 08:31

Податківці Голосіївського району продовжують інформувати про кампанію «Декларування-2016».

Працівники ДПІ у Голосіївського району ГУ ДФС у м. Києві разом з волонтерами активно проводять агітаційну масово-роз’яснювальну роботу щодо декларування доходів серед населення.  Днями вони відвідали автостанцію «Південна» з пропозицією прийняти участь у кампанії «Декларування – 2016» шляхом розміщення інформаційних плакатів та друкованої продукції на деклараційну тематику в приміщенні автостанції для відома громадян, які приїздять або виїжджають із столиці України.

Знайомлячись з основами декларування кожен слухач отримував друковані листівки, буклети з корисною інформацією щодо особливостей подання декларації та отримання права на податкову знижку.

Керівництво автостанції з розумінням поставилися до необхідності широкого інформування громадськості та погодились розмістити соціальну рекламу у приміщенні.

Шановні мешканці Голосіївського району, долучайтесь до кампанії декларування!

Кампанія декларування завершується 3 травня 2016 року.

Приходьте вже сьогодні до Центру обслуговування платників ДПІ у Голосіївському  районі ГУ ДФС у м. Києві за адресою: вул. Жилянська, 23 або телефонуйте за номером:591-61-49 або 591-61-22.

ДПІ у Голосіївському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/205212.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua