Декларуємо доходи «on-line»

11 мар, 11:41

ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві запрошує громадян виконати свій конституційний обов’язок і подати річну податкову декларацію.

            Кияни, котрі в минулому році отримували доходи, з яких не було сплачено податок на доходи фізичних осіб, зобов’язані не пізніше 1 травня 2016 року відзвітувати в податковій інспекції за місцем реєстрації.

В електронній формі платники податків можуть подати податкову декларацію до контролюючих органів засобами електронної пошти через Інформаційний портал ДФС.

Для подання податкових декларацій в електронній формі у режимі реального часу (on-line) платнику податків необхідно:

1. Отримати електронний цифровий  підпис, який безкоштовно видається Акредитованим центром сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту ДФС (кімната 14) в ЦОПі ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м.Києві.

2. Завантажити з сайту Акредитованого  центру сертифікації ключів програмне  забезпечення – „Програмний комплекс користувача ЦСК”. Встановити програмне забезпечення на персональному комп’ютері та виконати необхідні налаштування допоможе інструкція користувача.

3. Авторизуватися за допомогою  особистого електронного ключа  та розпочати роботу.

Детальніше про подання звітності в електронному вигляді можна дізнатися на веб-порталі ДФС (http://sfs..gov.ua) або в Акредитованому центрі сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту ДФС та його регіональних представництвах, які знаходяться у центрах обслуговування платників у районних ДПІ ГУ ДФС у м. Києві.

ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/205232.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua