Кампанія декларування та подання державними службовцями декларації про майно обговорювалися на навчанні в Солом’янській податковій

15 мар, 12:11

Нещодавно з працівниками ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві  було проведено економічне навчання стосовно подання державними службовцями декларації про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру та декларації про майновий стан і доходи, отримані за 2015 рік.

 Заступникник начальника  інспекції Крістіна Адамчук зупинилася  на основних вимогах заповнення  декларації держслужбовцями та  зосередила увагу на кожному розділі декларації .

Під час навчання було акцентовано увага на випадки заповнення декларації з помилками для подальшого уникнення помилок при складанні декларації в 2016 році. 

  Начальник відділу адміністрування податків з громадян Ірина Іванівна Преснакова

довела присутнім до відома інформацію про кампанію декларування в 2016 році.

Ірина Іванівна розповіла про особливості кампанії декларування 2016 року та наголосила, що згідно ст. 166 ПКУ платники податку на доходи фізичних осіб мають право на податкову знижку за наслідками звітного податкового року.

До податкової знижки включаються фактично здійснені протягом звітного податкового року платником податку витрати, підтверджені відповідними платіжними та розрахунковими документами, зокрема:

- квитанціями;

- платіжними дорученнями;

- фіскальними або товарними  чеками;

- прибутковими касовими  ордерами;

- меморіальними ордерами  тощо;

Декларацію про майновий стан і доходи для отримання податкової знижки слід подати до податкової за місцем реєстрації до кінця 2016 року.

Під кінець економічного навчання працівники отримали чимало відповідей на запитання, які їх цікавили.

ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/205379.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua