Кампанія «Декларування - 2016» набирає обертів

16 мар, 15:03

З метою оперативного надання громадянам оптимального комплексу інформаційних, консультаційних  та організаційних послуг фахівцями ДПІ у Дарницькому районі  ГУ ДФС у м. Києві  розгорнуто масштабну інформаційно-роз’яснювальну роботу серед громадян щодо кампанії «Декларування – 2016».
Проведення заходів з декларування, як і завжди, відбувається в активному агітаційному руслі. З метою охоплення інформацією більшої кількості громадян, податківці провели ряд промо-акцій біля станцій Сирецько-Печерської лінії метрополітену («Бориспільська», «Вирлиця», «Харківська», «Позняки», «Осокорки», «Славутич»).
Громадянам фахівці ДПІ роз’яснювали про те, що обов’язок щодо подання декларації у платника податку на доходи фізичних осіб виникає у разі отримання ним протягом 2015 року окремих видів неоподатковуваних доходів, одночасно вони навели перелік таких доходів, при цьому зауважили, що кошти, які за результатами декларування сплачують платники податків, є невід’ємною складовою бюджету України, що сприяє  підвищенню життєвого рівня населення.
Розповіли податківці і про те, що перелік витрат, які платник податку має право включити у податкову декларацію, поступово розширюється, завдяки чому громадянин може зменшити свій загальний річний оподатковуваний дохід на суми, які упродовж 2015 звітного податкового року він сплачував за навчання, повертав фінансовим установам у вигляді процентів за іпотечний кредит тощо, а це у більшості випадків призводить до повернення платнику податків коштів із бюджету.
Із великим задоволенням громадяни прийняли від податківців друковану продукцію та отримали кваліфіковані роз’яснення з питань щодо декларування громадянами своїх доходів, умов отримання податкової знижки, а також можливості подання декларації через мережу Інтернет.
ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/205442.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua