Інтернет - провайдер може бути платником єдиного податку

16 мар, 15:04

Суб’єкт господарювання може бути зареєстрований платником єдиного податку за умови, що вид діяльності «Інтернет – провайдер телекомунікацій» (КВЕД 61.90) не підпадає під перелік видів діяльності у сфері телекомунікацій, які підлягають ліцензуванню відповідно до пункту 7 статті 42 Закону України «Про телекомунікації» від 18.11.2003 р. № 1280 – IV.
Частиною 7 статті 42 Закону № 1280 визначено вичерпний перелік видів діяльності у сфері телекомунікацій, які підлягають ліцензуванню, а саме:
1. надання послуг фіксованого телефонного зв’язку з правом технічного обслуговування та експлуатації телекомунікаційних мереж і надання в користування каналів електрозв’язку:
- місцевого;
- міжміського;
- міжнародного;
2. надання послуг фіксованого телефонного зв’язку з використанням безпроводового доступу до телекомунікаційної мережі з правом технічного обслуговування і надання в користування каналів електрозв’язку:
- місцевого;
- міжміського;
- міжнародного;
3. надання послуг рухомого (мобільного) телефонного зв’язку з правом технічного обслуговування та експлуатації телекомунікаційних мереж і надання в користування каналів електрозв’язку;
4. надання послуг з технічного обслуговування та експлуатації телекомунікаційних мереж, мереж ефірного теле- і радіомовлення, проводового радіомовлення та телемереж.

ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/205443.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua