Про хід кампанії «Декларування – 2016» обговорювали під час брифінгу в ДПІ у Дарницькому районі

18 мар, 11:12

Нещодавно в ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві відбувся брифінг в. о. начальника інспекції Олени Антіпової з представниками районних ЗМІ на тему: «Про хід кампанії «Декларування - 2016».
На початку зустрічі Олена Валентинівна розповіла про обов’язки платників податків, випадки коли декларація про майновий стан і доходи не подається, та повідомила представникам ЗМІ, що за результатами звітного податкового року громадяни повинні подати декларацію та визначити податкові зобов’язання як з податку на доходи фізичних осіб так і з військового збору. Саме з цією метою з 01 січня 2016 року введено в дію нову декларацію, форма якої затверджена наказом Міністерства фінансів України від 02.10.2015 року № 859.

Продовжуючи розмову, в. о. начальника зауважила, що в Дарницькому районі м. Києва розгорнуто масштабну інформаційно-роз’яснювальну роботу серед громадян щодо кампанії «Декларування – 2016».
Проведення заходів з декларування, як і завжди, відбувається в активному агітаційному руслі. З метою охоплення інформацією більшої кількості громадян, працівниками Дарницької податкової інспекції проведено ряд інформаційно-роз’яснювальних заходів щодо декларування громадянами доходів, отриманих протягом 2015 року. Зокрема, у кінотеатрах «Промінь» та «Аладін» транслюються аудіо та відеоролики соціального змісту, на Дарницькому ринку транслюється інформація за допомогою гучномовця, проведено ряд промо-акцій біля станцій метрополітену де розповсюджувалась друкована продукція, а також систематично публікуються найбільш актуальні роз’яснення у засобах масової інформації, на веб–порталі ДФС, у інтернет-виданнях та на сайті Дарницької районної у м. Києві Державної адміністрації.
Наприкінці свого виступу, Олена Антіпова звернула увагу присутніх, що подати декларацію можна в термін до 3 травня поточного року та подякувала всім платникам податків за вчасно подані декларації та побажала кожному платнику успіхів у своїй діяльності.

ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/205502.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua