Податківці поєднали приємне з корисним

22 мар, 09:06

Працівники ДПІ та студенти-волонтери Голосіївського району провели агітаційну роботу з кампанією «Декларування - 2016» під час святкування масляної.
З давнього часу, масляна є одним з найулюбленіших народних свят. Люди досхочу їдять млинці та вареники, п’ють медовуху та витанцьовують під веселі звуки музики. Цим самим вони проводжають зиму та зустрічають весну. 12 – 13 березня гуляння проходили у виставковому центрі народного господарства в Києві. Гості та мешканці міста приїздили з різних куточків, щоб долучитися до свята, проводжали зиму та зустрічали довгоочікувану весну. І хоча й у Києві з ранку похмура погода - це не завадило традиційним заходам.
До масових гулянь приєдналися й працівники та студенти-волонтери ДПІ у Голосіївському районі ГУ ДФС м. Києва. Головною метою послугувало висвітлення інформації про кампанію «Декларування - 2016». У місці великого скупчення людей, дуже зручно було розповсюджувати друковану продукцію, агітаційні матеріали, що популяризують кампанію серед громадян. Таким чином податкова намагається інформативно охопити якомога більшу кількість людей.
В черговий раз нагадуємо, з 1 січня 2016 року в Україні стартувала кампанія декларування і кожен, хто отримав доходи повинен до 3 травня 2016 року виконати свій громадянський обов’язок – задекларувати свої доходи. Необхідну інформацію з питань декларування платники можуть отримати на веб-сайті ДФС у м. Києві, а також в Центрі обслуговування платників податків ДПІ у Голосіївському районі ГУ ДФС м. Києва. Податківці нагадують, що декларацію можна подати як в паперовому так і в електронному вигляді. Не відкладайте подачу декларації на останній день.

ДПІ у Голосіївському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/205586.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua