Візит до податкової інспекції

22 мар, 09:08

Свідоме ставлення до сплати податків виховується змалечку. Саме тому, працівниками ДПІ у Голосіївському районі ГУ ДФС у м. Києві традиційно проводяться Дні відкритих дверей та екскурсії для підростаючого покоління.
Цього разу на візит до Голосіївської податкової завітали учні ліцею податкової та рекламної справи №21 міста Києва.
Майбутніх платників або навіть працівників податкової зустріло керівництво ДПІ, а заступник начальника Яцута Леся Миколаївна провела екскурсію залами  Центру обслуговування платників.
Так, молодь дізналася, що саме в Центрі обслуговування платників зосереджені всі послуги, необхідні платникам податків:  подача звітності, реєстрація, проведення звірки платежів, видача довідок та свідоцтв, отримання консультативної допомоги. Зацікавила дітей і щорічна кампанія декларування доходів та  можливість скористатися правом на податкову знижку, зокрема, за навчання.
Також, школярі були приємно вражені тим, що в ДПІ абсолютно безкоштовно можна отримати електронні ключі, що дозволяє звітувати через мережу Інтернет та економити час.
На завершення зустрічі Начальник ДПІ Оксана Михайлівна провела «круглий стіл» для школярів. Діти отримали відповіді на запитання, які їх цікавили. 
ДПІ у Голосіївському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/205589.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua