НКЦПФР підписала угоду про співпрацю з Інститутом CFA

23 мар, 09:13

НКЦПФР (Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку) підписала угоду щодо участі працівників Комісії в офіційних освітніх програмах Інституту CFA.

Співпраця з Інститутом CFA відбуватиметься по трьох освітніх програмах: СFA (Chartered Financial Analyst, сертифікат дипломованого фінансового аналітика) – програма дозволяє отримати найбільш визнаний інвестиційний сертифікат міжнародного рівня, CIPM (Certificate in Investment Performance Measurement, сертифікат з оцінки ефективності інвестицій) –дозволяє отримати навички з управління інвестиціями в інтересах клієнтів, Claritas Program – базова освітня програма, яка охоплює основи фінансів, етики, основ інвестиційного бізнесу, забезпечуючи розуміння глобальної інвестиційної індустрії.

Угодою між Комісією та Інститутом передбачено суттєве зменшення вартості навчання в програмах CFA для працівників Комісії, що буде сприяти професійному росту працівників Комісії та підвищить привабливість працевлаштування в Комісії.

Професійна підготовка та підвищення кваліфікації кадрів – є пріоритетним завдання для НКЦПФР. Отримання спеціалістами Комісії сертифікатів Інституту CFA – ефективний спосіб підвищення знань і навичок, необхідних для здійснення ефективного нагляду на фондовому ринку.

Інститут CFA нараховує більш ніж 136 200 членів в 145 країнах світу. Станом на 01.01.2016 року Інститут CFA видав 129 800 сертифікатів CFA.
 
Сертифікат CFA отримують фінансові спеціалісти, які послідовно склали три рівня екзаменів імають не менше ніж чотири роки досвіду роботи у сфері інвестицій і фінансів.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/205655.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua