Відома співачка Марія Бурмака декларує свої доходи

24 мар, 08:43

         До завершення кампанії декларування залишилось не так багато часу – 3 травня останній день подання громадянами декларацій про майновий стан та доходи.  До Державної податкової інспекції у Подільському районі ГУ ДФС у м. Києві завітала відома співачка та автор багатьох популярних пісень Марія Бурмака.
         Марія бажана гостя в податковій інспекції, завжди залюбки приходить до податкової, звітує про свої доходи.
         Подала декларацію про доходи та майновий стан Марія Бурмака та відмітила, що -    «кожен чесний громадянин і патріот своєї держави, повинен розуміти важливість такої справи, адже декларування - конституційний обов’язок кожного громадянина, від свідомості якого залежить соціально-економічний розвиток країни та добробут громадян».
Наприкінці зустрічі податківці побажали відомій співачці плідної праці, творчого натхнення та висловили подяку і надію на подальшу співпрацю та, що таку громадянську позицію підтримають і інші мешканці Подільського району та виконають свій конституційний обов’язок.
          Нагадаємо, декларацію про доходи отримані в 2015 році можна подати до 3 травня 2016 року. Бланк річної декларації про майновий стан і доходи та допомогу по заповненню кожний платник може отримати безкоштовно в державній податковій інспекції за місцем проживання.
         Шановні громадяни, не зволікайте – подайте декларацію про  майновий стан та доходи!
      
       ДПІ у Подільському районі м. Києва ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/205679.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua