Актуально для платників податків

24 мар, 12:28

Головне управління ДФС у Дніпропетровській області звертає увагу, що Акредитований центр сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту ДФС (далі – АЦСК ІДД) на головній сторінці офіційного інформаційного ресурсу АЦСК ІДД у розділі «Новини» за посиланням http://acskidd.gov.ua/news повідомив про припинення з 03.03.2016 роботи окремих пунктів реєстрації користувачів АЦСК ІДД у зв’язку зі скороченням штатної чисельності Інформаційно-довідкового департаменту ДФС.
Для отримання послуг електронного цифрового підпису (далі – ЕЦП) необхідно звертатись до пунктів реєстрації користувачів, розташованих в обласних центрах.
Більш детальну інформацію щодо режиму роботи пунктів реєстрації користувачів Акредитованого центру сертифікації користувачів Інформаційно-довідкового департаменту ДФС можна переглянути у розділі «Контакти» за посиланням:
http://acskidd.gov.ua/contacts

Так, з 03.03.2016 у Дніпропетровській області припинили роботу відокремлені пункти реєстрації користувачів у містах Нікополі, Павлограді та Кривому Розі.
На теперішній час послуги ЕЦП надають два пункти реєстрації користувачів у          м. Дніпропетровськ за адресами:
- пр. ім. Газети «Правда», буд.95а, Центр обслуговування платників, зал 3, кабінети 9 та 10 (тел.: (0562) 27-30-76);
- вул. Героїв Сталінграду, буд.25, вікна реєстрації користувачів ЕЦП №21 та №22 (тел.: (056) 749-63-34 (тимчасово не працює)).


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/205703.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua