Власна безпека ГУ ДФС у Донецькій бласті провела 14 службових розслідувань та перевірок

24 мар, 13:22

Співробітниками управління власної безпеки ГУ ДФС у Донецькій області  за січень-лютий 2016 року проведено 14 службових розслідувань та перевірок, за результатами яких 2 особи притягнуто до дисциплінарної відповідальності; винесено 6 офіційних застережень про недопущення протиправної поведінки.
Серед працівників податкових і митних органів Донецької області проводилась попереджувально – профілактична робота, направлена на запобігання корупційних проявів у сфери службової діяльності. Так, за січень – лютий 2016 року проведено 189 профілактичних заходів (бесід, лекцій, виступів) в колективах.
Протягом січня – лютого 2016 року за результатами перевірки інформації, отриманої працівниками управління, 5 матеріалів було спрямовано до прокуратури Донецької області для прийняття процесуального рішення. За результатами розгляду яких, було відкрито 5 кримінальних проваджень за фактами вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ст. 191, 364, 365 КК України.
З метою недопущення призначення осіб, які не відповідають вимогам діючого законодавства та в подальшому можуть скомпрометувати діяльність ГУ ДФС у Донецькій області, проведено 313 перевірок кандидатів на посади державних службовців до органів відомства.

Прес-служба ГУ ДФС у Донецькій області


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/205713.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua