З початку року за матеріалами внутрішньої безпеки ДФС розпочато 84 кримінальних провадження

25 мар, 15:17

Упродовж січня-лютого 2016 року за фактами вчинення посадовцями органів фіскальної служби кримінальних корупційних та інших правопорушень у сфері службової діяльності, правоохоронними органами розпочато 89 кримінальних проваджень, з них 84 – за матеріалами підрозділів Головного управління внутрішньої безпеки.
Також, за вказаний період підрозділами внутрішньої безпеки ДФС проведено 497 службових розслідувань і перевірок. За їх результатами винесено 61 офіційне застереження, до дисциплінарної відповідальності притягнуто 63 осіб, звільнено із займаних посад – 19. 
Стосовно посадових осіб ДФС складено та направлено до суду 9 протоколів про вчинення адміністративних корупційних правопорушень.
За вказаний період також перевірено близько 180 звернень фізичних та юридичних осіб щодо можливих неправомірних дій, вчинених співробітниками податкової та митної сфери. З них 36 повністю або частково підтвердилися.
Нагадаємо, що повідомити про можливі неправомірні дії посадових осіб ДФС платники податків можуть на антикорупційний сервіс «Пульс» (тел. 044-284-00-07). З початку року на вказаний  сервіс надійшло 45 таких повідомлень. З них 6 фактів підтвердилося, розпочато одне кримінальне провадження.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/205747.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua