Право на податкову знижку

25 мар, 15:44

ДПІ у Кіровському районі м. Дніпропетровська  нагадує, що Податковий кодекс України не тільки зобов’язує громадян задекларувати свій майновий стан і доходи та сплатити податок на доходи фізичних осіб до бюджету,  а й надає можливість скористатись правом на податкову знижку.
Порядок та умови отримання податкової знижки, передбачені статтею 166 Кодексу. Претендувати на податкову знижку можуть громадяни, які протягом 2015 року:
сплачували відсотки за користування іпотечним кредитом;
надавали пожертвування та сплачували благодійні внески неприбутковим організаціям;
сплачували  страхові платежі (внески, премії) за договорами довгострокового страхування життя та пенсійні внески в рамках недержавного пенсійного забезпечення;
понесли витрати на оплату допоміжних репродуктивних технологій;
сплачували кошти на користь закладів освіти для компенсації вартості навчання;
здійснювали оплату державних послуг, пов'язаних з усиновленням дитини, включаючи сплату державного мита;
сплачували кошти за переобладнання транспортного засобу;
понесли витрати на сплату видатків на будівництво (придбання) доступного житла, визначеного законом, у тому числі на погашення пільгового іпотечного житлового кредиту, наданого на такі цілі, та процентів за ним.
Звернувшись до Центра обслуговування платників ДПІ у Кіровському районі м.Дніпропетровська за адресою вул. Горького ,22   третій поверх,  громадяни можуть отримати допомогу при заповненні податкової декларації про майновий стан і доходи та консультацію з будь – яких питань декларування доходів та отримання податкової знижки. Бланки декларацій надаються платникам безкоштовно.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/205755.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua