У Києві фіскальною службою ліквідовано ще один потужний «конвертаційний центр»

29 мар, 14:56

За словами першого заступника начальника Головного управління ДФС у м.Києві, полковника податкової міліції Ігоря Скорохода, в рамках масштабної спецоперації, було припинено діяльність потужного «конвертаційного центру», за допомогою якого протягом 2015-2016 років було переведено в готівку близько 575 мільйонів гривень.
 Співробітниками фіскальної служби згідно відповідних рішень суду одночасно було проведено 11 обшуків у Києві та Київській області, в результаті яких у зловмисників вилучено грошові кошти у різних валютах на загальну суму понад 180 тисяч гривень, 54 печатки та штампи підконтрольних ризикових підприємств, банківські картки для зняття готівки, а також комп’ютерна техніка та засоби зв’язку, що використовувались у протиправній діяльності, також накладено арешт на рахунки 47 суб’єктів господарювання, через які перераховувались безготівкові кошти.
 Нагадаємо, що це вже 8-й «конвертаційний центр», діяльність якого була припинена співробітниками слідчо-оперативних підрозділів ГУ ДФС у м.Києві з початку року. З підприємств, що скористались їх незаконними послугами, до бюджету додатково стягнуто близько 99 мільйонів гривень податків.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/205856.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua