НКЦПФР інформує про результати свого чергового засідання

01 апр, 09:13

НКЦПФР (Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку) оприлюднює результати засідання регулятора фондового ринку, що відбулося 31 березня 2016 року.

 

За результатами розгляду питань порядку денного прийняті такі рішення:

 

1. Про створення конкурсної комісії для організації та проведення конкурсу з визначення фондових бірж, на яких може здійснюватись публічне розміщення облігацій міжнародних фінансових організацій

рішення прийнято

2. Про затвердження змін до Плану роботи Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на 2016 рік та Плану роботи Комітетів Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на 2016 рік

рішення прийнято

3. Про схвалення проекту рішення Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку «Про внесення змін до деяких нормативно-правових актів Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку» (для оприлюднення)

рішення схвалено

(для оприлюднення)

4. Про схвалення проекту рішення Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку «Про внесення змін до Вимог до договору про обслуговування рахунку в цінних паперах» (для оприлюднення)

рішення схвалено

(для оприлюднення)

5. Інформація про результати внутрішніх аудитів

до відома

6. Щодо реєстрації випуску та проспекту емісії акцій Публічного акціонерного товариства «Укрсоцбанк»

рішення прийнято

7. Щодо реєстрації випуску та проспекту емісії акцій Публічного акціонерного товариства «Державний ощадний банк України»

рішення прийнято


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/205932.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua