Директор дніпропетровського підприємства не сплатив до бюджету понад 9 мільйонів гривень податку на доходи фізичних осіб

06 апр, 12:45

Фахівцями Головного управління ДФС у Дніпропетровській області в рамках кримінального провадження проведено перевірку ТОВ ВК «Е».
В ході дослідження матеріалів кримінального провадження встановлено, що з квітня по жовтень 2013 року директор ТОВ ВК «Е» через відділення одного з банків з розрахункового рахунку підприємства зняв готівкові кошти у сумі понад 54 млн. грн. з призначенням платежу: фінансова допомога та у сумі близько 220 тис. грн. з призначенням платежу: закупівля товару.
При цьому, на підприємстві відсутні документи бухгалтерського обліку щодо використання цих грошових коштів у господарській діяльності підприємства або їх повернення в касу чи на рахунки ТОВ ВК «Е».
Таким чином, керівник підприємства отримав від ТОВ ВК «Е» (податкового агента) інші доходи у сумі понад 54,22 млн. грн., які не були оподатковані податком на доходи фізичних осіб. Втрати бюджету з ПДФО склали 9,22 млн. грн.
Висновок залучений до матеріалів кримінального провадження, по якому продовжуються слідчі дії.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/206068.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua