До уваги громадян – платників податків

06 апр, 12:45

Нові можливості електронного сервісу «Електронний кабінет платника».

Західно-Донбаська ОДПІ Головного управління ДФС у Дніпропетровській області інформує, що у рамках кампанії декларування доходів громадян Державною фіскальною службою України (далі – ДФС) доопрацьовано електронний сервіс «Електронний кабінет платника» (оновлена версія) у частині надання можливості підготувати, заповнити та надіслати податкову декларацію про майновий стан і доходи фізичних осіб (далі – декларація) в електронному вигляді. Вхід до оновленого кабінету здійснюється за адресою: http://cabinet.sfs.gov.ua, а також через офіційний веб-портал ДФС.
У відкритій частині електронного сервісу «Електронний кабінет платника» (оновлена версія) можна заповнити, зберегти та роздрукувати декларацію, а у закритій частині (особистий кабінет) платник може подати декларацію в електронному вигляді з використанням електронного цифрового підпису (далі – ЕЦП). Безкоштовно отримати ЕЦП можна в акредитованому центрі сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту ДФС (далі – АЦСК ІДД).
Детальну інформацію щодо режиму роботи пунктів реєстрації користувачів АЦСК ІДД можна переглянути у розділі «Контакти» за посиланням:
http://acskidd.gov.ua/contacts

Послуги ЕЦП у Дніпропетровській області платникам податків надають два пункти реєстрації користувачів у м. Дніпропетровськ за адресами:
- пр. ім. Газети «Правда», буд.95а, Центр обслуговування платників, зал 3, кабінети 9 та 10 (тел.: (0562) 27-30-76);
- вул. Героїв Сталінграду, буд.25, вікна реєстрації користувачів ЕЦП №21 та №22 (тел.: (056) 749-63-34).
Нагадуємо, що форма та інструкція щодо заповнення декларації затверджені наказом Міністерства фінансів України від 02.10.2015 №859 «Про затвердження форми податкової декларації про майновий стан і доходи та Інструкції щодо заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи».
Звертаємо увагу, що матеріали роз’яснювального характеру з питань декларування громадянами доходів розміщено у банері «Декларування доходів громадян» на офіційних:
- веб-порталі ДФС за посиланням:
http://sfs.gov.ua/deklaruvannya-dohodiv-gromadyan-2016/
- суб-сайті «Територіальні органи ДФС у Дніпропетровській області» за посиланням:
http://dp.sfs.gov.ua/deklaruvannya-dohodiv-gromadyan-2016/


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/206069.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua