Деклараційна кампанія - 2016

07 апр, 13:14

Наразі триває Деклараційна кампанія – 2016. Задекларувати свої доходи це - конституційне зобов’язання та громадянський обов’язок кожного громадянина України.
Одним із ефективних засобів впливу на громадськість є соціальна реклама. Соціальна реклама – це важливий і потужний метод донесення потрібної інформації до громадськості. Тому, податківцями розміщуються плакати, біл-борди, розповсюджується друкована продукція з метою доведення до відома платників податків інформації щодо порядку декларування доходів.
Задекларувати, отримані у минулому році доходи громадяни повинні шляхом надання до податкової інспекції за місцем реєстрації податкової декларації про майновий стан і доходи.
Громадяни, які протягом 2015 року отримували доходи, що підлягають оподаткуванню, але з яких ПДФО та військовий збір не утримувався, зобов’язані задекларувати такі доходи до 3 травня 2016 року та до 1 серпня сплатити з таких доходів відповідну суму податку.
Для створення комфортних умов протягом проведення деклараційної кампанії центри обслуговування платників функціонують за подовженим режимом роботи.
Консультації щодо порядку заповнення декларацій можна отримати в Центрі обслуговування платників ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФ у м. Києві за адресою: вулиця Кошиця, 3. Зал №2. Телефони для довідок: 596-60-50, консультант-модератор: 596-60-53.
ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/206108.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua