Кампанію декларування 2016 року обговорювали з телеканалами «5 канал» та «UA-ТВ»

08 апр, 14:03

Виконати свій конституційний обов’язок та подати декларацію про майновий стан і доходи запропонували керівники ДПІ у  Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві начальник Яценко Анатолій Петрович та заступник Крістіна Сергіївна Адамчук під час інтерв’ю телеканалам «5 канал» та «UA-ТВ».
Податкова декларація подається громадянами до податкової інспекції за місцем реєстрації платника податку до 1 травня 2015 року, але 1 травня 2016 року припадає на вихідний день, відповідно до норм податкового законодавства останній день подання декларації про майновий стан і доходи переноситься на перший робочий день, тобто на 3 травня 2016 року- розпочав інтер’ю начальник податкової Солом’янського району.
 Подати декларацію можна особисто, надіслати поштою або засобами електронного зв'язку в електронній формі.
Під час інтерв’ю Анатолій Петрович повідомив, що до ДПІ у Солом’янському районі станом на 01.04 2016 року подано близько 900 декларацій та задекларовано доходи на суму понад 250 млн. грн. В порівнянні з минулим роком збільшено до сплати податок на доходи фізичних осіб (ПДФО) на 31 %.
Крістіна Адамчук зосередила увагу присутніх щодо відмінностей кампанії декларування 2016 року від попередніх років, а саме за результатами 2015 року фізичні особи визначають податкові зобов’язання як з податку на доходи фізичних осіб, так і з військового збору. З цією метою з 01 січня 2016 року введено в дію нову декларацію і тому платник податку повинен подати декларацію та визначити податкові зобов’язання як з податку на доходи фізичних осіб, так і з військового збору.
Шановні мешканці Солом’янського району чекаємо на Вас  у робочі дні з 8  години ранку та до 20 години та у суботу з 9 до 16 години у період до 3 травня. Такий графік спеціально введено з метою надання можливості громадянам, що працюють задекларувати свої доходи. Кваліфіковані фахівці нададуть послуги та допомогу в заповненні декларацій та забезпечать безкоштовно бланками декларацій –наголосив під кінець зустрічі Анатолій Яценко 
Державна податкова інспекція у Солом’янському районі м.Києва запрошує громадян до Центру обслуговування платників податків за адресою: м. Київ, вул. Смілянська,6.   


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/206155.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua