У 1 кварталі 2016 року зовнішньоекономічна діяльність столичних підприємств поповнила державний бюджет на понад 8,4 млрд грн

12 апр, 08:33

Впродовж січня – березня поточного року Київською міською митницею ДФС до Державного бюджету України перераховано понад 8,4 млрд грн податків і зборів, сплачених суб‘єктами господарювання при експортно-імпортних операціях з товарами. Це перевищило показники відповідного періоду минулого року на 907 млн грн. (або 12%). Доведений Державною фіскальною службою України індикативний показник доходів виконано на 104,7%, понад індикативу перераховано 382 млн грн.  Впродовж року до скарбниці щоденно надходило 138,4 млн.грн.
Завдяки заходам з контролю за повнотою оподаткування товарів, митне оформлення яких здійснювалось в столичній митниці, до бюджету додатково спрямовано 175,25 млн грн, з яких 166,6 млн грн за результатами контролю митної вартості товарів, решта – контроль за класифікацією товарів та країною походження.
За статистичними даними митниці, позитивна динаміка надходжень до бюджету у першому кварталі 2016 року досягнута, в тому числі, і за рахунок значного збільшення обсягів деяких імпортованих товарів. Так, обсяг ввезених в Києві легкових автомобілів, частин та приладдя до канцелярського/конторського обладнання збільшився втричі, деяких позицій взуття на 76%, добрив на 73%, телефонів на понад 14%.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/206231.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua