До завершення кампанії Декларування залишилось менше місяця

12 апр, 12:53

ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві нагадує, що до завершення кампанії декларування доходів громадян, отриманих у 2015 році залишилось менше місяця.
Як відомо, одним із трьох способів найбільш зручним та сучасним при подачі декларації про майновий стан і доходи, є мережа Інтернет. Маючи електронний цифровий підпис ви можете «надіслати» декларацію до органу ДФС не виходячи з дому.
Для цього ДФС доопрацьовано електронний сервіс «Електронний кабінет платника» (оновлена версія) у частині надання можливості підготувати, заповнити та надіслати декларацію про майновий стан і доходи фізичних осіб в електронному вигляді.
Форма та інструкція щодо заповнення такої декларації затверджені наказом Міністерства фінансів України від 02.10.2015 року № 859 «Про затвердження форми податкової декларації про майновий стан і доходи та Інструкції щодо заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи».
Отже, шановні мешканці Солом’янського району. Не відкладайте на останній день подачу декларації, скористайтесь мережею Інтернет та надішліть декларацію просто зараз.

ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/206260.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua