Цікаве спілкування громадян з фахівцями Нікопольської ОДПІ на інтернет – конференції

15 апр, 15:50

Нікопольською ОДПІ 15 квітня проведено інтернет-конференцію на тему: «Особливості кампанії декларування доходів громадян, отриманих у 2015 році». Повідомлення щодо проведення заходу було заздалегідь розміщено на веб-сайтах міста та регіону, а також у ЦОПі Нікопольської ОДПІ. Провів інтернет-конференцію начальник відділу адміністрування податку на доходи фізичних осіб, майнових податків і зборів з фізичних осіб управління податків і зборів з фізичних осіб Нікопольської ОДПІ Будимко Григорій Васильович.
Учасників конференції цікавили наступні запитання.
1. Який останній термін подання декларації?
2. Які доходи підлягають декларуванню?
3. Що це таке податкова знижка?
4. Як необхідно надавати декларацію до податкової?
5. Скажіть, будь-ласка, в чому відрізняється декларування доходів громадян цього року від попереднього?
Окремо начальник відділу нагадав про функціонування антикорупційного сервісу «Пульс», за допомогою якого платники сприяють запобіганню корупції в органах ДФС. Він зазначив, що поскаржитися на неправомірні дії або бездіяльність працівників Державної фіскальної служби України, оперативно вирішити суперечливі запитання, які виникають у сфері адміністрування податків та під час здійснення митного контролю можна за телефоном (044) 284-00-07. Лінія працює цілодобово.
Ефективний сервіс за гарячою лінією попереджує: труднощі в спілкуванні; некоректне ставлення; перевищення повноважень; неякісне обслуговування; та працює за принципом CALL-BACK - зворотній зв’язок.
Відповіді на всі запитання платників були отримані у повній мірі. Наприкінці, Григорій Будимко запросив громадян не відкладати на останні дні подання декларації та, при необхідності, скористатися комфортними умовами ЦОП для її заповнення.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/206413.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua