У березні платники податків Донеччини отримали майже 16,7 тисяч адміністративних послуг

25 апр, 08:41

У березні поточного року органами фіскальної служби Донеччини зафіксовано майже 112,9 тис. звернень представників бізнесу та громадян за отриманням адміністративних, консультативних та інформаційних послуг. Платникам надано майже 16,7 тис. адміністративних послуг, у т.ч. у центрах обслуговування платників – понад 15,6 тисяч.
Всього з початку року органами фіскальної служби Донецької області надано 39,8 тис. адміністративних послуг, що у порівнянні з аналогічним періодом 2015 року більше на 8,3%.
Серед них найбільшим попитом користується послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків. За березень 2016 року було надано 8676 таких карток.
Крім того, Головним управлінням ДФС у Донецькій області у березні 2016 року надано 839 адмінпослуг: видано 792 ліцензій на роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами (з них 443 і 349 ліцензій відповідно), 2 дубліката ліцензії на роздрібну торгівлю, а також видано 45 реєстраційних номерів облікової картки платника податків.
На сьогодні обслуговування платників податків та громадян області здійснюється 20 центрами обслуговування платників. З детальнішою інформацією щодо роботи центрів можна ознайомитись на офіційному субсайті ГУ ДФС у Донецькій області: http://dn.sfs.gov.ua, або в оновленій версії Електронного кабінету платників податків.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/206612.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua