Про декларування доходів громадян та фізичних осіб - підприємців

25 апр, 08:47

Про хід кампанії «Декларування – 2016» йшлося на прес-конференції для засобів масової інформації в Інформаційному агентстві «Мост – Днепр», яку провів радник начальника ГУ ДФС у Дніпропетровській області Ігор Ломако.
За його словами: «У минулому, 2015 році за результатами кампанії декларування громадянами доходів до бюджету надійшло 72 мільйони гривень, які згідно податкового законодавства надійшли до місцевих бюджетів».
«У 2016 році громадяни на задекларовані доходи, отримані у 2015 році, розраховують та сплачують не тільки податок на доходи фізичних осіб, а і військовий збір.
До кінця кампанії декларування режим роботи державних податкових інспекцій подовжено і подати декларацію про отримані доходи можливо після роботи, або у суботу з дев’ятої ранку до четвертої вечора. Тож, фіскальна служба області пропонує не відкладати декларування доходів, отриманих у 2015 році, на останній день, а заздалегідь подати декларацію про майновий стан і доходи до податкових інспекцій за місцем реєстрації. Це заощадить Ваш час і дасть можливість уникнути черг», – звернувся до платників Ігор Ломако.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/206614.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua