За перший квартал поточного року місцеві бюджети Дніпропетровщини одержали майже 3,5 мільярдів гривень

25 апр, 08:47

Доходи місцевих бюджетів Дніпропетровської області за січень – березень 2016 року склали 3 мільярди 461,5 мільйонів гривень, що на 24,3%, або на 675,5 мільйонів гривень більше аналогічного періоду 2015 року.
Половину надходжень у місцеві скарбниці Дніпропетровського регіону забезпечує податок на доходи фізичних осіб, його сума склала 1 мільярд 759,4 мільйони гривень.
Також, зростання доходів місцевих громад досягнуто по таким бюджетоутворюючим джерелам як: земельний податок та орендна плата – на 197,5 мільйонів гривень, єдиний податок для суб’єктів малого підприємництва – на 126,9 мільйонів гривень та акцизний податок з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів – на 83,5 мільйонів гривень.
«Додаткові кошти, які надходять на рахунки місцевих громад Дніпропетровщини працюють на поліпшення соціальних умов мешканців регіону. Досягнення таких показників є результатом тісної співпраці працівників фіскальної служби області з платниками та органами місцевого самоврядування», – відзначила виконуюча обов’язки начальника ГУ ДФС у Дніпропетровській області Вікторія Каліногорська.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/206615.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua