Нові можливості електронного сервісу «Електронний кабінет платника»

26 апр, 13:51

Головне управління ДФС у Дніпропетровській області нагадує, що електронний сервіс Державної фіскальної служби України (далі – ДФС) «Електронний кабінет платника» (оновлена версія) надає можливість фізичним особам – платникам податків підготувати, заповнити та надіслати податкову декларацію про майновий стан і доходи фізичних осіб (далі – декларація) в електронному вигляді. Вхід до оновленого кабінету здійснюється за адресою: http://cabinet.sfs.gov.ua, а також через офіційний веб-портал ДФС (http://sfs.gov.ua).
У відкритій частині електронного сервісу «Електронний кабінет платника» (оновлена версія) можна заповнити, зберегти та роздрукувати декларацію, а у закритій частині (особистий кабінет) платник може подати декларацію в електронному вигляді з використанням електронного цифрового підпису (далі – ЕЦП).
Нагадуємо, що безкоштовно отримати ЕЦП можна в акредитованому центрі сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту ДФС (далі – АЦСК ІДД).
Детальну інформацію щодо режиму роботи пунктів реєстрації користувачів АЦСК ІДД можна переглянути у розділі «Контакти» офіційного інформаційного ресурсу АЦСК ІДД за посиланням:
http://acskidd.gov.ua/contacts
Також повідомляємо, що для зручності користувачів за пропозиціями, наданими платниками, в особистому кабінеті режим «Стан розрахунків з бюджетом» доповнено такими можливостями:
- перегляд даних щодо розрахунків з бюджетом за останні 2 роки;
- застосування фільтру в розрізі контролюючих органів;
- вивантаження інформації у форматі XML-файлів.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/206703.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua