До уваги платників податків

29 апр, 12:56

Стаття 16 Закону України № 481/95-ВР від 19 грудня 1995 року «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів» встановлює, що суб’єкти господарювання, які отримали передбачені цим Законом ліцензії, подають до органу виконавчої влади, уповноваженого Кабінетом Міністрів України видавати такі ліцензії, щомісяця до 10 числа наступного місяця звіт про обсяги виробництва та/або обігу (в тому числі імпорту та експорту) спирту, алкогольних напоїв та тютюнових виробів за формою, встановленою цим органом.
Наказом Міністерства фінансів України від 11.02.2016 року № 49 «Про затвердження форм звітів щодо виробництва й обігу спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів та порядків їх заповнення» затверджено форми та порядок заповнення відповідних звітів.
Електронні формати за новими формами розміщено на офіційному веб-сайті ДФС України: розділ «Електронна звітність» — «Платникам податків про електронну звітність» — «Інформаційно-аналітичне забезпечення» — «Реєстр електронних форм податкових документів».
У цьому розділі викладатимуться доопрацьовані безкоштовні програмні забезпечення для можливості формування, підписання та подання нових форм починаючи з 01.05.2016 року.
До суб'єктів господарювання у разі неподання чи несвоєчасного подання звіту або подання звіту з недостовірними відомостями про обсяги виробництва та/або обігу (в тому числі імпорту та експорту) спирту, алкогольних напоїв та тютюнових виробів застосовуються фінансові санкції у вигляді штрафів у розмірі 17 000 грн. (ст. 17 Закону   № 481).
ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/206828.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua