Кампанія декларування доходів громадянами - на фінішній прямій

29 апр, 15:26

Нікопольська ОДПІ нагадує, що кампанія декларування доходів громадянами триває до 1 травня 2016 року.
Отож, запрошуємо волинян, котрі ще не подали податкові декларації, відзвітуватися про минулорічні доходи.
Нагадаємо, що до доходів, які підлягають обов’язковому декларуванню належать:
- доходи , з яких при нарахуванні або виплаті ПДФО не утримувався;
- доходи від особи, яка не є податковим агентом (в тому числі від здачі в оренду власного рухомого чи нерухомого майна, продажу власного майна, продажу власної сільгосппродукції фізичним особам, тощо);
- спадок (подарунки) від осіб, які не є членами сім’ї першого ступеня споріднення;
- доходи від продажу інвестиційних активів;
- іноземні доходи.
Виконати свій конституційний обов’язок і подати річну податкову декларацію громадяни можуть в Центрі обслуговування платників Нікопольської ОДПІ. Саме тут фахівці підрозділів доходів і зборів з фізичних осіб надають необхідну консультаційну допомогу та роз’яснення при поданні і заповненні декларацій.
Заступник начальника Нікопольської ОДПІ Вікторія Радецька звернула увагу, що 30 квітня 2016 року – в ЦОП Нікопольської ОДПІ буде робочий день до 15.00.
2 та 3 травня, при потребі, представники бізнесу та громадяни зможуть подати звітність та отримати консультації, оскільки у ці дні фахівці ОДПІ області чергуватимуть у Центрах обслуговування платників з 9.00 до 16.00.
1, 8 та 9 травня 2016 року – вихідні дні.
У інші дні – 4,5,6,7 травня 2016 року графік роботи ЦОПу – без змін, тобто звернутися за адмінпослугами чи подати звітність можна в понеділок, середу та п’ятницю з з 9.00 до 18.00; у вівторок та четвер з 9.00 до 20.00 та у суботу з 9.00 до 16.00.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/206833.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua