«Про декларування – патріотично»

29 апр, 15:26

23 квітня у Нікополі пройшов перший історико-патріотичний фестиваль «Богдан Хмельницький – народження держави».
Відбулось справжнє козацьке свято, приурочене 368 річниці обрання Богдана Хмельницького Гетьманом України у Микитинській Запорозькій Січі. Не дивно, що Нікопольщина стала козацькою колискою, адже саме на її території  було розташовано п’ять Січей, саме тут зароджувалось козацтво…
У заході взяли участь представники міської та районної влади, козацькі об’єднання, воїни АТО, духовенство, політичні партії, депутати та інші небайдужі нікопольці. До присутніх звернулись міський голова Андрій Фісак і голова Нікопольської райдержадміністрації Олег Кириченко, привітавши всіх з такою визначною подією «Ми пишаємося тим, що стали нащадками справжніх козаків. Разом ми маємо виховувати дух патріотизму, мужності, любові до Батьківщини та повагу до українських традицій».
Податківці наголосили, що патріотизм та любов до Батьківщини складаються також і з добросовісної сплати податків, нагадали про кампанію декларування громадянами доходів, отриманих у 2015 році, запросили всіх не відкладати на останні дні подання декларації та, при необхідності, скористатися комфортними умовами ЦОП для її заповнення.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/206834.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua