Для підтримки армії в Нікопольському регіоні сплачено 16,1 мільйон гривень військового збору

10 май, 12:34

З початку 2016 року до державного бюджету сплачено 16,1 мільйон гривень військового збору. Квітневий внесок платників Нікопольського регіону в обороноздатність країни – 4,4 мільйона гривень.
«Завдяки заходам з детінізації економіки, зокрема в частині легалізації доходів працюючого населення та активності декларантів, котрі зі своїх доходів сплачують ПДФО та військовий збір, до бюджету стабільно надходять кошти для потреб національного війська», - зазначає перший заступник начальника Нікопольської ОДПІ Володимир Малиновський.
«Разом з тим ми розраховуємо на сумління представників бізнесу, котрі виступають податковими агентами для перерахування військового збору з доходів найманих працівників. Тому кожен громадянин, котрий сплачує військовий збір, робить вагомий індивідуальний внесок для обороноздатності нашої країни», - підкреслив Володимир Малиновський.
Нагадаємо, що сплата військового збору обов’язкова у тому випадку, якщо виникає податкове зобов’язання з податку на доходи фізичних осіб. Цей момент повинні врахувати не лише працедавці та інші податкові агенти, яких закон зобов’язує нарахувати і сплачувати ці платежі, а й декларанти, котрі до 1 травня традиційно звітуються про отримані минулорічні доходи.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/207013.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua