Кампанія Декларування 2016 - закінчилась

10 май, 13:06

        Підсумки деклараційної кампанії провела ДПІ у Подільському районі м. Києва ДПС, третього травня добігла свого завершення кампанія декларування доходів громадян за підсумками 2015 року.
         Декларування – це важливий процес, який поєднує інтереси держави і суспільства, тому фахівцями податкової інспекції були проведені семінари для платників податку, інтернет-конференції, сеанси телефонного зв’язку «гаряча лінія» по роз’ясненню  актуальних питань щодо заповнення декларації, сплати податку або отримання податкового кредиту. Також, до кампанії активно залучалися служби мас-медіа та добровільні помічники – волонтери та відомі артисти такі як Руслана Лижичко, Марія Бурмака та Антін Мухарський. Для зручності громадян податкова працювала із подовженим робочим днем та у вихідні.
          Потрібно відзначити, що свідомих платників податків стає дедалі більше, а деклараційна кампанія з кожним роком проходить дедалі активніше. Так, станом на 04.05. 2016 рік було подано 1371 декларацій на суму задекларованого  доходу 634,1 млн. грн., до сплати 21 млн. грн.
  
ДПІ у Подільському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/207023.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua