Порядок заповнення інформації про ліцензії, якщо суб’єкт господарювання має декілька ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями

12 май, 12:13

Форма і Порядок заповнення Звіту № 1-РА «Звіт про обсяги придбання та реалізації алкогольних напоїв у роздрібній мережі» та форма і Порядок заповнення Звіту № 1-РТ «Звіт про обсяги придбання та реалізації тютюнових виробів в роздрібній мережі» затверджені наказом Міністерства фінансів України від 11.02.2016 року № 49, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 03.03.2016 року за № 340/28470.

Звіт № 1-РА та/або Звіт № 1-РТ подають суб’єкти господарювання, які одержали ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та/або тютюновими виробами, незалежно від форми власності до органів ДФС за основним місцем обліку в електронній формі.
 У разі якщо суб’єкт господарювання має у своєму складі структурні одиниці, які не є юридичними особами, Звіт № 1-РА та/або Звіт № 1-РТ заповнюється в цілому щодо підприємства з урахуванням усіх структурних одиниць (п. 3 розд. І Порядку заповнення форми Звіту № 1-РА та п. 3 розд. І Порядку заповнення форми Звіту № 1-РТ).
У полі, в якому зазначаються реквізити респондента Звіту № 1-РА та Звіту № 1-РТ передбачено заповнення інформації про отриману ліцензію, а саме: реєстраційний номер та строк її дії.
Отже, при заповненні інформації про ліцензії у полі, де зазначаються реквізити респондента Звіту № 1-РА та Звіту № 1-РТ вказується реєстраційний номер та строк дії отриманої ліцензії.
У разі якщо суб’єкт господарювання має декілька діючих ліцензій у звітному періоді на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та/або тютюновими виробами, то замість реєстраційних номерів таких ліцензій потрібно вказати кількість отриманих ліцензій. У такому випадку строк дії ліцензій не заповнюється.
ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/207138.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua