Доступ до публічної інформації

17 май, 08:44

Відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації» запит на інформацію – це прохання до особи розпорядника інформації надати публічну інформацію, що знаходиться у його володінні. Запитувач має право звернутися до розпорядника інформації із запитом на інформацію незалежно від того, стосується ця інформація його особисто чи ні, без пояснення причини подання запиту.
Запит на інформацію подається у довільній формі та повинен містити:
1) прізвище, ім'я по батькові (найменування) запитувача, поштову адресу або адресу електронної пошти, а також номер засобу зв'язку (якщо такий є);
2) загальний опис інформації або вид, назву, реквізити чи зміст документа, щодо якого зроблено запит (якщо запитувачу це відомо);
3) підпис і дату (за умови подання запиту в письмовій формі).
Для подання письмового запиту запитувач може використовувати форму, яку надає розпорядник інформації або яка розміщується на офіційному веб-сайті ДФС.
За січень - квітень 2016 року на адресу ДПІ у Подільському районі  ГУ ДФС у м. Києві надійшло  4 запитів щодо надання публічної інформації.
Нагадуємо, що запит на інформацію може бути подано до ДПІ у Подільському районі ГУ ДФС у м. Києві особисто або надіслано поштою за адресою: 04080, м. Київ, вул. Турівська, 12.
         Поштова скринька ДПІ у Подільському районі ГУ ДФС у м. Києві щодо отримання запитів на публічну інформацію в електронному вигляді: kyiv. podilskyi .public@sfs.gov.ua.  Номер телефону: 462-47-5.

ДПІ у Подільському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/207277.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua