З початку року ЦОП ДПІ у Подільському районі ГУ ДФС у м. Києві надано понад 20 тисяч адміністративних послуг

17 май, 08:45

    Для зручності платників податків Центр обслуговування платників працює за спеціальним подовженим графіком роботи, що значно полегшує роботу суб’єктів господарювання та громадян, дає змогу отримати довідку про доходи, про відсутність заборгованості, витяг з реєстру платників єдиного податку тощо, в поза робочий час.
    З початку року ЦОП ДПІ у Подільському районі ГУ ДФС у м. Києві надано 21182 тисячі адміністративних послуг, та інформативних (консультативних) -9605.
    В тому числі за квітень місяць було надано  6886 адміністративних та 670 інформативних послуг, найбільшу перевагу серед наданих адміністративних послуг складають: послуги з видачі картки платника податків и даних про реєстраційний номер облікової картки –  487 послуг; надано послуг з реєстрації книги обліку розрахункових операцій - 315, видано довідок – 563,  податкової звітності  -  5521.
    Повний перелік усіх адміністративних послуг, які надаються ДПІ у Подільському районі у м. Києві та графік роботи ЦОП можна переглянути на інформаційних стендах Центрів обслуговування платників, а також на офіційному сайті  ДФС.

  ДПІ у Подільському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/207278.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua