Митницями ДФС порушено більше 19 тисяч справ про порушення митних правил, - Роман Насіров

17 май, 13:52

«За останній рік фіскальною службою України здійснено важливі кроки для  запобігання виникненню митних правопорушень. Налагоджено співпрацю з низкою іноземних країн: здійснюється обмін інформацією з країнами ЄС у рамках проекту Twinning та з Республікою Білорусь — у рамках проекту PRINEX. Постійно проводиться аналітично-пошукова робота щодо запобігання та виявлення порушень на митниці. Автоматизована система аналізу та управління ризиками (АСАУР) здійснює оцінку ймовірності недотримання законодавства, у тому числі при визначенні митної вартості товарів», - заявив Голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров.
Він зазначив, що за травень 2015 року  - квітень  2016 року шляхом здійснення заходів щодо запобігання митним правопорушенням митницями ДФС порушено більше 19 тисяч справ про порушення митних правил  на загальну суму майже 2 млрд гривень. 
При цьому більше всього справ порушено у Львівській (3924), Волинський (2456), Закарпатський (2251) та Чернівецькій (1651) областях. «Тільки у цих регіонах складено більше 10 тисяч протоколів на суму близько 180 млн гривень», - зауважив очільник відомства.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/207329.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua