Надходження ПДВ з ввезених на територію України товарів у січні-квітні склали більше 54 млрд грн., - Роман Насіров

30 май, 08:45

«За чотири місяці поточного року надходження ПДВ з ввезених на територію України товарів до державного бюджету України склали 54,3 млрд грн. Індикативні показники виконано на 105%, що дозволило додатково залучити 2,6 млрд грн.», - зазначив Голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров.
Він повідомив, що за звітний період найкращі показники у Київської та Київської міської митниць. Київській митниці вдалося зібрати 10,3 млрд грн, на 23% перевищивши індикативні показники. «Завдяки ефективній роботі київських митників вдалося додатково зібрати 1,9 млрд. грн до бюджету», - наголосив Голова ДФС.
На Київській міській митниці за січень-квітень зібрали 9,9 млрд грн ПДВ з ввезених на територію України товарів. Індикативний показник, таким чином, виконано на 103%, до бюджету додатково залучено 335,7 тис грн.
«Нагадаю, що з минулого року діє система електронного адміністрування ПДВ. Головною метою її впровадження є запобігання зловживань шляхом незаконного отримання відшкодування податку на додану вартість та спрощення його обліку і адміністрування», - зауважив Роман Насіров. 

 


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/207680.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua