Протягом чотирьох місяців поточного року центри обслуговування платників Дніпропетровщини надали 86,6 тисяч адмінпослуг

30 май, 13:52

На сьогодні 37 Центрів обслуговування платників Головного управління ДФС у Дніпропетровській області надають 24 види адміністративних послуг. Впродовж січня – квітня 2016 року ЦОПами області надано 86,6 тисяч таких послуг.
Серед них найбільш запитуваною залишається послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків. У звітній період було надано майже 40 тисяч цих послуг.
Також користуються попитом суб`єктів господарювання послуги з реєстрації книг обліку розрахункових операцій та видачі довідки про подану декларацію про майновий стан і доходи. Так, за чотири місяці 2016 року Центрами обслуговування платників Дніпропетровського регіону було надано понад 8,2 тисяч послуг з реєстрації книг обліку розрахункових операцій та майже 7,3 тисяч зазначених довідок.
Нагадуємо, що окрім отримання адміністративних, консультативних та інформаційних послуг, відвідувачі Центрів обслуговування платників мають можливість подати податкову звітність та одержати ключі електронного цифрового підпису.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/207738.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua