НКЦПФР визначила фондові біржі для публічного розміщення облігацій МФО

30 май, 14:47

НКЦПФР (Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку) провела конкурс з визначення фондових бірж, на яких може здійснюватися публічне розміщення облігацій МФО (міжнародних фінансових організацій), та визначила його переможців. Ними стали фондові біржі «ПФТС», «Перспектива» та «Українська біржа».

Всього до Комісії надійшли заявки від трьох фондових майданчиків, всі з яких були визнані такими, що відповідають встановленим критеріям.

«Кожна з фондових бірж, які визнані переможцями конкурсу, відповідає встановленим критеріям і може здійснювати розміщення облігацій МФО. Але які саме біржи будуть обрані міжнародними фінансовими організаціями для розміщення своїх облігацій залежить вже від тих умов, які біржі їм запропонують», - зауважила Ірина Устенко, Директор Департаменту регулювання діяльності торговців цінними паперами та фондових бірж НКЦПФР.

Нагадаємо, що такий конкурс проводиться раз на рік, або за необхідності оновлення переліку бірж, на яких можуть знаходитись в обігу облігації МФО.

Зазначимо, що НКЦПФР протягом 10 робочих днів з дати останнього засідання конкурсної комісії має прийняти рішення про включення бірж-переможців до відповідного переліку, що є підставою для здійснення публічного розміщення облігацій МФО на таких біржах протягом року.

Конкурс проводиться відповідно до «Положення про конкурс з визначення фондових бірж, на яких може здійснюватись публічне розміщення облігацій міжнародних фінансових організацій», затвердженого рішення НКЦПФР №2516 від 05.11.2013 р.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/207744.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua