НКЦПФР інформує про результати свого чергового засідання

03 июн, 08:43

НКЦПФР (Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку) оприлюднює результати засідання регулятора фондового ринку, що відбулося 02 червня 2016 року.

 

За результатами розгляду питань порядку денного прийняті такі рішення:

 

1. Про затвердження річного звіту Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку «Річний звіт НКЦПФР за 2015 рік»

прийнято рішення

 

2. Про затвердження змін до Плану діяльності Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку з підготовки проектів регуляторних актів на 2016 рік

прийнято рішення

3. Про затвердження Змін до Плану роботи Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на 2016 рік та Змін до Плану роботи Комітетів Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на 2016 рік

прийнято рішення

4. Про погодження змін до статуту Публічного акціонерного товариства «Українська біржа»

прийнято рішення

5. Щодо подовження строків передачі ПАТ «Український Інноваційний банк» документів, баз даних, копії баз даних, архівів баз даних до уповноваженого на зберігання – ПАТ «Національний депозитарій України»

прийнято рішення

6. Щодо анулювання ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку – депозитарної діяльності, а саме депозитарної діяльності депозитарної установи ТОВ «ОГМА»

прийнято рішення

7. Про погодження проекту постанови Кабінету Міністрів України «Деякі питання публічного акціонерного товариства «Аграрний фонд»

прийнято рішення

8. Про схвалення проекту рішення Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку «Про затвердження Змін до деяких нормативно-правових актів Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (щодо переведення зобов’язань в акції)» (для оприлюднення)

рішення схвалено

(для оприлюднення)

9. Про затвердження Змін до Плану роботи Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на 2016 рік та Змін до Плану роботи Комітетів Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на 2016 рік

прийнято рішення

10. Щодо реєстрації  випуску акцій та проспекту емісії акцій Публічного акціонерного товариства «Бердичівський машинобудівний завод «Прогрес», що пропонуються для приватного розміщення

прийнято рішення

11. Щодо реєстрації звіту про результати приватного розміщення акцій Приватного акціонерного товариства «ПРИВАТНИЙ ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД  «ЗАПОРІЗЬКИЙ ІНСТИТУТ ЕКОНОМІКИ ТА ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ»

прийнято рішення

 


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/207877.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua