Розгляд звернень громадян у січні - травні 2016 року

09 июн, 11:38

До ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві за січень-травень 2016 року надійшло 63 письмових звернення громадян, з них: 60 заяв та 3 скарги.
Проведений аналіз свідчить, що були порушені питання: щодо контрольно-перевірочної роботи; інформування про ухилення від сплати податків; реєстрації та обліку платників податків; штрафних санкцій; податкової звітності; відмови в отриманні реєстраційних номерів облікових карток платників податків; єдиного соціального внеску; єдиного податку; пільг щодо сплати податків.
У звітному періоді повторних звернень не надходило.
На особистий прийом до керівництва ДПІ звернулись 11 громадян. У зверненнях громадян були порушені наступні питання: щодо контрольно-перевірочної роботи, інформування про ухилення від сплати податків; відмови в отриманні реєстраційних номерів облікових карток платників податків; пільг щодо сплати податків, зборів (обов’язкових платежів); податкової звітності; єдиного соціального внеску.
З початку 2016 року до ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві  на сервіс «Пульс» надійшло 37 звернень. Від загальної кількості найбільш актуальними та проблемними є питання щодо роботи органів ДФС, звітності та реєстрації накладних, реєстрації платником ПДВ тощо.
Розглядались питання стосовно контрольно-перевірочної роботи, штрафних санкцій, пільг щодо сплати податків, зборів (обов’язкових платежів).
Нагадуємо, що даний сервіс створено органами ДФС з метою забезпечення оперативного реагування на повідомлення громадян про неправомірні дії або бездіяльність працівників органів ДФС, а також про можливі корупційні дії.
Лінія працює цілодобово. Звернутися на сервіс «Пульс» можна за телефоном: (044) 284-00-07.
ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/208080.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua