Зростання надходжень до місцевого бюджету

10 июн, 10:51

За п’ять місяців поточного року органами забезпечено  до місцевих бюджетів 212,8 млн. грн., що на 43,6 відсотки або 64,6 млн. грн. більше ніж за відповідний період минулого року.
За інформацією відділу моніторингу доходів та обліково-звітних систем, домінуючим у формуванні місцевих бюджетів залишається податок на доходи фізичних осіб. Його питома вага в загальній сумі надходжень по області становить 58,9 відсотки. За п’ять місяців 2016р. податку на доходи фізичних осіб зібрано 125,4 млн.грн.. Приріст до рівня минулого року складає 41,7 відсотки або 36,9 млн.грн..
За рахунок плати за землю місцеві бюджети поповнилися на 37,9 млн.грн.. Єдиного податку на підприємницьку діяльність від юридичних, фізичних осіб та сільгосппідприємств надійшло 29,9 млн.грн., єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування – 422,3 млн.грн..
 Слід наголосити, що  суттєве збільшення податку на доходи фізичних осіб  відбувається завдяки суб’єктам господарювання області, які вчасно виплачують заробітну плату своїм працівникам, та в розмірах, що перевищує законодавчо встановлений мінімальний рівень.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/208130.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua