Київська область у 2016 році планує закупити 49 автобусів для школярів

10 июн, 11:41

У 2016 році Київська область планує закупити для учнів 49 шкільних автобусів. У цьому році на фінансування програми «Шкільний автобус» на Київщині планується направити 52 млн. 800 тис грн.,  з яких 26 млн. 400 тис грн. – з державного бюджету, 10 млн. 700 тис грн. – з обласного бюджету, 15 млн. 700 тис грн. – з місцевих бюджетів.

«Минулого року завдяки проведенню публічних електронних торгів департаменту освіти КОДА вдалося зекономити більше 2,5 млн гривень і закупити не тільки 11 запланованих автобусів, а додатково придбати ще 3.Цього року планується закупити 49 автобусів, необхідних для підвезення дітей до шкіл», - сказав перший заступник голови Київської обласної державної адміністрації Лев Парцхаладзе.

За його словами, реалізація програми «Шкільний автобус» дуже важлива для якісної реалізації реформи зі створення опорних шкіл в регіонах. «Треба максимально рівномірно забезпечити транспортом школярів по всій території області. У 2016 році плануємо забезпечити кожний район одним-двома  новими автобусами. За необхідністю у віддалених і густонаселених місцевостях їх може бути й більше», - додав Парцхаладзе.

Обласна програма «Шкільний автобус» у Київській області здійснюється у рамках державної цільової соціальної програми «Шкільний автобус» для вдосконалення мережі навчальних закладів регіону та організації безпечного, регулярного і безоплатного перевезення учнів, дітей та педагогічних працівників навчальних закладів у сільській місцевості до їх місця навчання, роботи і проживання. 


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/208140.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua