Підсумки щодо розгляду звернень громадян за шість місяців 2016 року

01 июл, 11:48

     ДПІ у Подільському районі ГУ ДФС у м. Києві інформує, що у відповідності до Закону України «Про звернення громадян» від 02.10.1996 року №393/96-ВР,  із змінами і доповненнями громадяни України мають право звернутися до органів державної влади, місцевого самоврядування, об'єднань громадян, підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності, засобів масової інформації, посадових осіб відповідно до їх функціональних обов'язків із зауваженнями, скаргами та пропозиціями, щo стосуються їх статутної діяльності, заявою або клопотанням щодо реалізації своїх соціально-економічних, політичних та особистих прав і законних інтересів та скаргою про їх.   
       За січень-червень 2016 року до ДПІ у Подільському районі ГУ ДФС у м. Києві  надійшло 27 письмових звернень громадян, що на 18 звернень більше, ніж за 2015 рік (9), з них: заяв – 26 та 1 скарга на дії, бездіяльність посадових осіб ДФС та його територіальних органів 9 (не підтверджена), пропозиції відсутні.
        Всі заяви та скарги розглянуто вчасно з відповідними роз’ясненнями згідно норм чинного законодавства.
        В приймальні  громадян ДПІ у Подільському районі ГУ ДФС у м. Києві згідно з затвердженими графіками прийому громадян посадовими особами проводиться особистий прийом громадян.
 Інформацію про проведення особистого прийому громадян керівниками та іншими посадовими особами ДПІ, графіки прийому громадян розміщено на інформаційних стендах  у Центрі обслуговування платників та на субсайті ГУ ДФС у м. Києві у розділі ДПІ.
З початку року проведено 4 особистих прийомів громадян посадовими особами, що на 2 прийоми менше, ніж за 2015 рік (6).
ДПІ у Подільському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/208636.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua