НКЦПФР інформує про результати свого чергового засідання

04 июл, 08:29

НКЦПФР (Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку) оприлюднює результати засідання регулятора фондового ринку, що відбулося 01 липня 2016 року.

 

За результатами розгляду питань порядку денного прийняті такі рішення:

 

1. Щодо проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо покращення умов ведення бізнесу, спрощення доступу до інформації» (реєстраційний № 4805 від 14.06.2016)

прийнято рішення

2. Щодо врегулювання питання обліку інвестиційних сертифікатів емітента ТОВ «КУА «Премєр Ессет Менеджмент»

прийнято рішення

3. Щодо припинення ТОВ «Фондова компанія «Парангон» провадження професійної діяльності на фондовому ринку - депозитарної діяльності

прийнято рішення

4. Щодо погодження проекту розпорядження Нацкомфінпослуг «Про внесення змін до Порядку погодження набуття або збільшення істотної участі у фінансовій установі»

прийнято рішення

без зауважень

5. Про затвердження Змін до Плану діяльності Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку з підготовки проектів регуляторних актів на 2016 рік

прийнято рішення

6. Про затвердження Змін до Плану роботи Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на 2016 рік і Змін до Плану роботи Комітетів Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на 2016 рік

прийнято рішення

7. Про переоформлення ліцензій на провадження професійної діяльності на фондовому ринку-діяльності з торгівлі цінними паперами ТОВ «АДАМАНТ СЕК'ЮРІТІЗ», код за ЄДРПОУ 39493409 (брокерська діяльність, дилерська діяльність)

прийнято рішення

8. Про видачу ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку – діяльності з управління активами інституційних інвесторів (діяльності з управління активами) ТОВ «КУА  «АНТАРА»

прийнято рішення

9. Про внесення змін до Плану роботи Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на 2016 рік та Плану роботи Комітетів Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на 2016 рік

прийнято рішення

10. Щодо реєстрації випуску та проспекту емісії акцій Публічного акціонерного товариства Акціонерного комерційного банку «Аркада»  

прийнято рішення


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/208665.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua