Майже 1,3 мільярда гривень надійшли від Донецької митниці ДФС до держбюджету

04 июл, 08:43

Протягом п’яти місяців 2016 року Донецькою митницею ДФС до держбюджету України перераховано майже 1,3 млрд. гривень. Тільки у травні цей показник склав понад 300 млн. гривень.
Не припиняється робота митниці в напрямку контролю чистоти декларування. Загальна сума додаткових надходжень, отриманих внаслідок проведення відповідних заходів з початку року, становить майже 100 млн. гривень.
З урахуванням специфіки функціонування промисловості регіону, основу якої складають підприємства металургійної, вугільної, машинобудівної галузей, перелік бюджетоформуючих товарів є практично незмінним.
Основним бюджетоформуючим товаром залишається вугілля, в результаті митного оформлення якого перераховано до держбюджету України більше ніж 500 млн. грн., що складає 42% від загальних перерахувань.
Також значні надходження до державної казни забезпечені за рахунок митного оформлення товарів, які традиційно імпортуються для власних виробничих потреб підприємствами металургійної, вугільної, машинобудівної галузей, серед яких:  вогнетривкі матеріали та вироби, руди залізні та марганцеві, інші метали та вироби з них, промислове обладнання, транспорт.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/208670.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua