Звертайтеся – перевіримо

04 июл, 11:58

Телефон довіри Держфінінспекції в м. Києві забезпечує надійний зворотній телефонний зв'язок з громадянами.
Упродовж І півріччя 2016 року Держфінінспекція в м. Києві отримала 53 телефонні звернення громадян, 17 з яких стосувалася можливих порушень чинного законодавства при витрачанні бюджетних коштів, використанні державного чи комунального майна, 15 – порушень під час виплати заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.
За результатами розгляду звернень, у 17 випадках було встановлено наявність вагомих підстав для організації перевірки отриманої інформації під час проведення чергових планових контрольних заходів.
Так, упродовж першого півріччя 2016 року столичні фінінспектори спростували інформацію заявників щодо можливих порушень у фінансово-господарській діяльності Дошкільного дитячого закладу № 667 та Київської міської клінічної лікарні № 1.
Зокрема, під час планової ревізії фінансово-господарської діяльності Київської міської клінічної лікарні № 1 було перевірено інформацію щодо можливих порушень при виплаті її працівникам муніципальної надбавки у розмірі 20% за 2015 рік. Як засвідчили результати документальної перевірки, з березня 2015 року надбавку за «складність, напруженість у роботі» отримали усі працівники лікарні, окрім тих, яким відповідні виплати обмежено чинним законодавством. Крім того, кошторисом медичного закладу на 2015 рік інші надбавки та доплати, окрім обов’язкових, не були передбачені, а додаткових або цільових коштів, в тому числі й на надання працівникам «муніципальної надбавки», лікарня не отримувала.

Телефон довіри Держфінінспекції у м. Києві (044) 484-69-45 та телефон довіри Держфінінспекції України (044) 425-38-18 працюють у робочі дні на принципах конфіденційності, збереження таємниці звернення. Повідомлення громадян про можливі неправомірні дії або бездіяльність та рішення посадових осіб інспекції при здійсненні ними своїх повноважень перевіряються у обов’язковому порядку.
За бажанням, письмове звернення можна надіслати на адресу:
вул. Січових Стрільців, 18, м. Київ, 04053.

Прес-служба Держфінінспекції в м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/208693.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua