НКЦПФР: відбулося розкриття цінових пропозицій другого етапу конкурсних торгів із впровадження Системи електронного документообігу

05 июл, 14:18

НКЦПФР (Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку) інформує про розкриття цінових пропозицій за результатами другого етапу конкурсних торгів із впровадження програмного комплексу Системи електронного документообігу.
 
Сьогодні, 5 липня 2016 року, члени комітету в присутності уповноважених представників учасників торгів оголосили отримані пропозиції із зазначенням ціни. Зокрема, в ході другого етапу були отримані пропозиції від чотирьох компаній: ТОВ «Глобал Софтвеар Асистанс», ТОВ «Підприємство «ФОСС-Он-Лайн», ТОВ «Елеганс Україна» та ПрАТ «Центр комп’ютерних технологій «ІнфоПлюс».
 
Планується, що Комісія визначить переможця до кінця цього тижня, вивчивши комплексно отримані пропозиції та здійснивши їх оцінку.
 
НКЦПФР має на меті до кінця поточного року перейти на формат електронної взаємодії як між департаментами регулятора, так і з суб‘єктами ринку. Дана система електронного документообігу стане базисом для впровадження в майбутньому надання адміністративних послуг в електронному вигляді, подання звітності учасниками ринку тощо.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/208773.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua