Держфінінспекція в м. Києві за6 місяців 2016 року забезпечила відшкодування втрат на понад 10,3 млн грн

06 июл, 15:06

Фахівці Держфінінспекції в м. Києві протягом січня – червня 2016 року забезпечили усунення порушень, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів, на суму понад 10,3 млн грн.
За результатами контрольних заходів керівники місцевих органів влади, підприємств, установ та організацій прийняли 34 управлінські рішення.
До суду пред’явлено 1 позов щодо відшкодування винними особами втрат фінансових та матеріальних ресурсів на суму майже 960 тис. грн.
За матеріалами контрольних заходів, а також за результатами участі фахівців інспекції в перевірках, що їх проводили правоохоронні органи, розпочато 17 досудових розслідувань.
За недотримання законодавства 78 посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності, 25 – до дисциплінарної та матеріальної,
5 осіб звільнено з посад.
У 15 випадках до установ, під час ревізій яких виявлено порушення, застосовано такий захід впливу як зупинення операцій з бюджетними коштами, в 1 випадку – зменшення бюджетних асигнувань.
Матеріали 45 контрольних заходів передано до правоохоронних органів.
До Державної служби фінансового моніторингу направлено
1 інформацію про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом на суму понад 9,9 млн грн.

Прес-служба Держфінінспекції в м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/208829.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua